Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΜΟΥ

Ο δικός μου Βασιλιάς είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ. Κοντεύει τους 120 πόντους.
Ο δικός μου Βασιλιάς είναι γλυκός, πολύ γλυκός. Τόσο γλυκός που αν έχω έστω και μια σταλιά από το περίσσευμά του νοιώθω υπέροχα.
Ο δικός μου Βασιλιάς χαμογελάει συνεχώς.
Ο δικός μου Βασιλιάς είναι πολύ όμορφος.
Ο δικός μου Βασιλιάς είναι γρήγορος σαν τον άνεμο.
Ο δικός μου Βασιλιάς γελάει πολύ δυνατά.
Ο δικός μου Βασιλιάς είναι μάγος. Μπορεί με μία του κίνηση να με κάνει ευτυχισμένο, με ένα γέλιο του καλύτερο άνθρωπο, με ένα του δάκρι να με ταξιδέψει. Ξέρει και άλλα πολλά μαγικά ο Βασιλιάς μου. Ξέρει να ρίχνει τη σβούρα του τόσο καλά που δε σταματάει να γυρίζει ποτέ, ξέρει να ζωγραφίζει απίστευτα ρομπότ, τραγουδάει υπέροχα. Ξέρει να κάνει ποδήλατο με δύο ρόδες, ξέρει να σουτάρει την μπάλλα όπως τη σουτάρουν οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές του κόσμου. Με ένα φου μπορεί να εξαφανίσει όλα τα σύννεφα. Α και το καλύτερο κόλπο του: μπορεί με μια αγκαλιά του να με γιατρέψει απ’ όλες τις αρρώστιες του κόσμου.
Ο δικός μου Βασιλιάς διηγείται τις καλύτερες ιστορίες. Έχει τον τρόπο να χωρέσει έναν δυνόσαυρο, ένα ελικόπτερο, τρεις ανθρώπους στο ίδιο αυτοκίνητο. Δεν ξέρω πως, αυτός όμως ξέρει.
Ο δικός μου Βασιλιάς γνωρίζει τα πάντα. Κάθε μέρα μαθαίνω και κάτι καινούριο απ’ αυτόν. Μαθαίνω να ισορροπώ στο τεντωμένο σχοινί, μαθαίνω να τολμώ, μαθαίνω πως να χρωματίζω τις δυσκολίες, μαθαίνω να χαμογελάω, μαθαίνω να λέω «κι αυτό θα περάσει…», μαθαίνω να βλέπω τους γύρω μου κατάματα, μαθαίνω τι σημαίνει «λαχτάρα», μαθαίνω να σκέφτομαι τα ασήμαντα, μαθαίνω να εκτιμώ τα απλά, μαθαίνω να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος.
Ο δικός μου Βασιλιάς με κάνει να νοιώθω σημαντικός. Μου δίνει δύναμη, τόση δύναμη που μπορώ να ανέβω στην κορυφή του βουνού με μιά ανάσα, να μπαίνω μέσα στη φωτιά και να μη καίγομαι, να πετάω ψηλά μέχρι τον ουρανό και πιο πάνω. Τόση δύναμη που και τα αδύνατα να γίνονται δυνατά.
Ο δικός μου Βασιλιάς είναι μοναδικός. Χωρίς να κάνει κάτι, κάνει την κάθε στιγμή διαφορετική.
Ο δικός μου Βασιλιάς είναι δύο. Ήρθαν μαζί… είναι αχώριστοι, είναι διαφορετικοί. Η πρώτη μας συνάντηση παραμένει η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου. Είναι η αγάπη μου τόση που δε χωράει μοιρασιές, γι αυτό και οι δύο μου Βασιλιάδες στα μάτια μου, στην ψυχή μου θα είναι πάντα ένας.
Ο δικός μου ο Βασιλιάς είναι ο Βασιλιάς που κάθε πατέρας θα ήθελε να έχει.

Advertisements
Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΜΟΥ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s